kävin tsekkaamassa hyytävä kuvakilpailu-kisaa. Tehtävä oli siis ottaa kuva lumisesta luonnosta. Mitä ihmettä nämä tekevät siellä kilpailussa?

JA TÄMÄ OLI _FINAALI_.
Suosittelen jokaista gosulaista äänestämään omasta mielestään kaunista kuvaa, jossa siis on kilpailun vaatimat ehdot (tässä kyseisessä kisassa kuvaan piti muokata oma mallin kuva mukaan.) Tässäkin kisassa oli finaaliin päässyt aiva vääränlaista settiä. 

aivan vatuttaa tämmönen. Äänestäjille automaattisesti jässäri. A) kuvan laittaja ei tiedä kuka häntä on äänestänyt B) automaattisesti siis ei kellekkään tuu C) et siis saa sitä jässäriä idiootti!! Joissakin kuvissa joka oli (c) merkki, joak tarkoittaa siis ettei kuvaa saa kopioida. Nimet ja akikki oli siellä, mutta eivät ne olleet mallin nimiä tma, vaan joittenkin järjestöjen nimiä. Eikö sekin jo sano jotain.?? Miten koirat istumassa vierekkäin liittyvät talveen? mitenkä selena liittyy talveen? Eikö jokainen tajua, että suurin osa nosita kuvista on koneella muokattuja, eikä tuollaista kuvaa voi saada!!!! ÄRSYTTÄÄ, anteeksi tyhmä postaus.

MIETTIKÄÄ siis seuraavan kerran kun äänestätte. Äänestäkää kuvaa jossa on kilpailun vaatimat ehdot, joak liittyy kisaan ja joka on kaunis kuva sisältäen nuo ehdot siis.