Gosu,  oikeammin sanottuna gosupermodel, on tytöille suunnattu nettiyhteisö, jossa luot mallin ja kehität sitä pelaamalla. Peleistä saat mainetta ja gorahaa. Kun sinulla on mainepisteitä tarpeeksi, pääset seuraavalle mallitasolle. mallitasot ovat:
Tulokas, Kuvastomalli, mainosmalli, huippumalli, Supermalli, Supermallipronssi, Supermallihopea, SupermalliKulta, SupermalliPlatina ja SupermalliTimantti.
Gorahalla taas voit ostaa vaatteita, hiuksia ja meikkejä kaupoista.
Toiset voivat halata sinua ja ostaa sinulle lahjoja Supernova-nimisestä kaupasta.
Kun he halaavat/ostavat sinulle lahjoja, suosiosi kasvaa. Kun saat suosiota, pääset listoilla eteenpäin.

Jos haluat kehittää malliasi erilaisissa jutissa, listoja ovat:
Kuuluisin - Suosituin - Suurin Tuhlaaja - Lehtifriikki - paras tanssija - Vaatehuonehaasteen mestari - Laajin vaatehuone - Backstage - Kuuluisin toimittaja - Decor - Tukimalli.

Jokaisella listalla näytetään 50 parasta.
Suurin tuhlaaja ostaa paljon tuoeetaita, eli tuhlaa eniten. Lehtifriikki ostaa eniten lehtieä scoop-nimisestä lehtikioskista, paras tanssija tanssii tanssipelissä korkeimmalle tasolle, vaatehuonehaasteen mestari on henkilö, joka on päässyt vaatehuonehaaste -nimisessä pelissä pisimmälle, Laajin vaatehuone: se, jolla on eniten tuotteita vaatehuoneessaan, Backstage -nimisessä pelissä eniten pisteitä kerännyt, Kuuluisin toimittaja - lehteä tekemässä ollut, ja kun mallit ostaa lehteä, niin mitä enemmän lehteä ostetaan, sitä enemmän kuuluisin toimitatja -pisteitä saat.
Decor- on huone, jonka saat sistaa miten haluat. Toiset mallit voivat tulla huoneeseesi ja voitte jutella. Tukimalli on henkilö, joka auttaa uusia malleja, jos he tarttevat apua. Autettavat uudet mallit antavat pisteitä tukimallilleen.

Gosussa voit perustaa oman lehden ja kerhon. Voit kirjoittaa profiiliisi tietoa itsestäsi rajattomasti ja foorumilla on erilaisia aihealueita joissa jutella. Aihealueet ovat:
Adminin osio (Admin on gosun ylläpitäjä)
Yleinen
Tarvitsen apua
Tulokkaille
Lehdet
Lehdet : Avoimet työpaikat
Muoti
Ystävät
Pelit
Musiikki
Vapaa-aika
Pojat
Rakkaus
Lemmikit
kilpailut

Julkkikset
kerhot
Ilmoitukset
tarinat ja roolipelaaminen

vain Supermalleille
Decor
studio
Omat ideasi
muut kuin gosupermodel-asit.

Jos sinulla on hauskaa jonkun gosulaisen kanssa, voit pyytää häntä ystäväksi tai bestikseksi.

Siinä nyt jotain gosusta, jos innotaa & haluat tietää lisää, mene www.gosupermodel.fi